Solarlink | Ssteme Fotovoltaice

Redu costurile cu energia electrică
având grijă de mediul înconjurător

În contextul global în care costurile de electricitate sunt în continuă și necontrolată creștere, Solarlink iți oferă soluții cu cost fix și cu o durată de viață de peste 25-30 ani. Astfel, facturile tale de energie vor fi mai predictibile și costurile mult mai scăzute.

Compensare cantitativă

Începând cu 01.05.2022 cantitatea de energie activă injectată în rețea se compensează cu cantitatea de energie activă consumată din rețea, raportul de compensare fiind de 1:1'

Cum determini soluția de care ai nevoie?

Pornești de la o analiză a consumului actual și iei în considerare creșterile pe care le vei avea în viitor

În prima faza, calculează consumul tău anual de energie electrică, însumând cantitățile exprimate în kWh pentru ultimele 12 facturi consecutive.

Apoi, consideră cum va evolua acest consum în următorii ani. Îți vei achiziționa o mașină electrică? Va fi mai rentabil să îți schimbi centrala pe gaz, cu una electrică, alimentată din sistemul fotovoltaic? Intenționezi să îți încălzești electric piscina?

În urma analizei de mai sus, determina cantitatea de energie electrică pe care dorești să o acoperi din producția sistemului fotovotalic. Comunică-ne această cantitate și specialiștii noștri vor alcătui configurația optimă a sistemului tău fotovoltaic în funcție de acest parametru și de specificul locației tale: tip acoperiș, înclinație, orientare, factori de umbrire etc. Totul va fi calibrat bugetului în care dorești să te încadrezi, bineînțeles.

Toate informatiile vor fi concretizate intr-un studiu de solutie in care vei regăsi transparent, toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie, in cunosțintă de cauză.

Beneficii

Factură redusă

Sistemul tău fotovoltaic îți va permite să reduci costurile facturii de energie electrică și în același timp să acoperi din producția proprie eventualele nevoi de consum suplimentar.

Predictibilitate

Ești mai puțin afectat de instabilitatea prețurilor de pe piața energiei electrice. Ești mai puțin dependent de rețelele de distribuție a energiei electrice, sporindu-ți astfel securitatea energetică.

Recuperezi investiția în 4-5 ani

Recuperezi rapid investiția și ajungi ca pe întreaga durată de viață a sistemului să economisești de minim 6x prețul de achiziție inițial. În plus, casa ta dotată cu un sistem fotovoltaic va avea o valoare de piață mai mare.

Reduci emisiile gazelor cu efect de seră

Energia electrică obținută din panourile fotovoltaice este curată și nu produce emisii de gaze cu efect de seră, ceea ce înseamnă că vei ajuta la reducerea amprentei de carbon a imobilului tău

Abordarea noastră

La Solarlink, o facem altfel și altfel înseamnă mai bine pentru tine


Îți oferim asistență

Discutăm cu tine și îți prezentăm soluțiile noastre. Te ajutăm să identifici nevoile tale, prin calcularea consumului actual și estimarea creșterii acestuia în viitor; continuăm cu analiza amplasamentului, ce are în vedere poziția geografică, orientarea, tipul și înclinația suportului pe care urmează a fi montate panourile fotovoltaice; luăm în considerare factorii de umbrire și specificul suportului de montare. Timp estimat: 1-2 ore.


Proiectăm

Proiectăm un sistem fotovoltaic croit pentru tine, care să îți asigure o producție optimă pentru profilul tău de consum. Întocmim un studiu de soluție ce cuprinde raportul de producție anuală generat cu un software de specialitate. Includem în studiul tău un grafic de recuperare a investiei care are că punct de plecare contextul actual și consideră evoluția prognozată a acestuia. Timp estimat: 2 zile.


Validăm împreună cu tine proiectul

Îți prezentăm în detaliu studiul de soluție și îți răspundem prompt tuturor întrebărilor. Dacă este cazul, facem ajustări. Toate acestea, ținând cont de bugetul tău. Timp estimat: 2 ore.


Semnăm contractul

Dacă totul este pe placul tău, semnăm contractul și ne apucăm de treaba. Îți emitem factura de avans care este de 10%. Timp estimat: 30 minute.


Livrăm și instalăm

Programăm, livrăm, instalăm și punem în funcțiune sistemul tău fotovoltaic. Timp estimat de livrare: 1 săptămâna de la încasarea avansului. Timp estimat de instalare: între 1 și 3 zile, în funcție de complexitatea sistemului.


Întocmim dosarul de prosumator

După instalare, ne ocupăm de întocmirea dosarului de prosumator și de urmărirea acestui proces legal, până în momentul semnării contractului de prosumator și al instalării contorului cu dublă înregistrare, de către operator.


Monitorizăm, oferim garanție și mentenanță

Pe întreaga durata de funcționare a sistemului, ne ocupăm de monitorizarea acestuia și suntem gata să intervenim asupra oricărei probleme de funcționare. Asigurăm, dacă este cazul, efectuarea procesului de garanție la producător.